Jeg er gift og har 3 barn og bor i Atrå, Tinn kommune i Telemark (8 mil fra Notodden og 10 mil fra Kongsberg)

 

Tinndølen`s kennel ble startet i 1998 .

Jeg startet med elgjakt i 1986 med familiens egen gråhund frem til 1994. Da kjøpte jeg Losklangens Maika av Roald Nilsen på Hundorp, dette var av Jageren`s blod. Maika ble ei meget god løshundtispe med flere 1 Premier på jaktprøve, startet da med avl på hobbybasis. Samtidig utdannet jeg meg til jaktprøvedommer på slutten av 90 tallet. Har sittet i styre, jaktprøve og utstillingskomiteen i Telemark Elghundklubb. Etter dette har jeg hatt flere hunder med utgangspunkt i Jageren`s blodslinjer.

 

Tinn kommune med byen Rjukan, dramatisk natur med fjell og vann er en kraftfull opplevelse for folk i alle aldre, sommer som vinter.

 

For mere info om komunens fasiliterer og historie   Klikk her

 

Rjukan ligger i Vestfjorddalen, midtveis mellom Møsvatn og Tinnsjøen, og er kommunens administrasjonssenter. Byen er kjent for sin industrihistorie, krigshistorie og unike arkitektur. Etablering av Rjukan skjedde som følge av at Sam. Eyde kjøpte Rjukanfossen i 1902 for deretter å bygge Norsk Hydro. Produksjon av kunstgjødsel på Rjukan ble lagt ned i 1991, men Yara har fortsatt endel ansatte på Rjukan. Tinn kommune satser i dag i stort på turisme.

Atrå er et bygdesenter med barnehage, barne-og ungdomsskole, fotballbane, idrettshall, eget butikksenter med dagligvare og byggevarer. Landbrukskontoret i Tinn kommune ligger i Atrå.